Javascript er deaktiveret

Javascript (også kaldet "active scripting") skal aktiveres, for at denne guide virker korrekt. Venligst tilpas din browsers sikkerhedsindstillinger.

    Dansk     English     Svenska     Nederlands


Hjælp til installation af Flash

Før du kan bruge eButler, skal du installere den seneste version af Adobe Flash Player.

Hvad er Adobe Flash Player?

Adobe Flash Player er et tillægsprogram (plug-in), som gør din browser i stand til at vise hjemmesider med avanceret, dynamisk indhold (såkaldt Flash-baserede hjemmesider). » Læs mere
Det er ikke kun eButler, der benytter Flash. Faktisk anslås det, at 30-40 % af alle hjemmesider har Flash-baseret indhold - så uanset om du skal bruge eButler eller ej, vil vi anbefale dig at installere tillægsprogrammet.

Er Adobe Flash Player sikkert?

Ja. Adobe Flash Player indeholder ikke vira eller andet skadeligt software. » Læs mere
Faktisk har 98 % af alle browsere Adobe Flash Player installeret, så det kan betragtes som værende helt normalt og ganske uskadeligt.

Hvordan installeres Adobe Flash Player?

I de fleste tilfælde er det meget enkelt: Klik på logoet herunder, og følg vejledningen. Når installationen er afsluttet, vender du tilbage til eButler. » Læs mere
Hvis Adobe på denne side foreslår, at du også installerer andet software som f.eks. Google Toolbar, kan du trygt afslå tilbuddet ved at fjerne markeringen - det er ikke en betingelse for, at Flash kommer til at virke.

Det virkede ikke - hvad gør jeg nu?

Hvis ovenstående vejledning ikke virkede, er der et par ting, du kan prøve: » Læs mere

Har du rettigheder til at installere programmer?

Hvis du prøver at installere Flash på en PC, som du ikke har administratorrettigheder til (f.eks. på et bibliotek eller på din arbejdsplads), vil det nok ikke virke. Så er der kun én ting at gøre: Kontakt din administrator, og bed ham/hende om at installere Adobe Flash Player på din PC.

Har du Windows Vista eller Windows 7?

I visse versioner af Windows er det nødvendigt at køre Internet Explorer i administratortilstand, når der skal installeres tillægsprogrammer. Dette gøres ved at højreklikke på ikonet, som du bruger til at åbne Internet Explorer, og vælge Kør som administrator.... Herefter følger du vejledningen ovenfor.

Virker det stadig ikke?

Så vil vi meget gerne høre fra dig. Venligst send en mail til support@ebutler.dk, hvor du angiver dit styresystem og din browser samt beskriver, hvad du har prøvet. Så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig videre.

    Dansk     English     Svenska     Nederlands


Tillykke! Flash-installationen er godkendt.

» Klik her for at gå tilbage til eButler


Congratulations! Flash installation has been validated.

» Click here to go back to eButler


Grattis! Flash-installationen har validerats.

» Klicka här för att återvända till eButler


Gefeliciteerd! Installatie van Flash is gevalideerd.

» Klik hier om terug te gaan naar eButler